Nationella prov - biologi

Idag hade vi en heldag med prov, nationella i NO och vi på Bläshammar fick biologi. 
Började dagen med prov A1, 9 frågor på 75 minuter, hann precis börja på fråga 9 när det var fem minuter kvar, så segt! Borde behövt mer tid då vi skrev för hand, hade ju hunnit mer om vi fått skriva på datorn eller gjort det muntligt... Dock kan jag inte koncentrera mig när jag gör muntligt prov och läraren sitter framför en och stirrar så det hade ju inte hjälpt! 
Sen hade vi rast i 45 min och då pratades det prov, kom på alla fel jag gjort, så sämst, fick typ massa fel på E frågor, asså det visste jag ju redan innan att jag skulle få men ändå...!
Vi hade sedan 45 minuter på oss till fråga 10 - prov A2. Det gick väl helt okej.
Promenad och lunch sen hade vi sista provet - A3 i en halvtimme, förbereda laboration som vi ska göra på måndag efter påsklovet.
Det gick väl okej, kanske failade men jaja, jag läste ingenting i boken innan iaf. 
Hade jag gjort det hade jag kunnat få två mer rätt på provet men vafan, hellre två poäng fel än läsa 300+ sidor i "onödan"... Sån pluggmänniska är jag inte, ändå stolt över att jag svarade på allt! 
Sist hade vi engelska - utvärdering av Hollandsveckan, också skriva för hand som sög men jaja, det funkade väl!
 
 
Nu blev detta lite långt men detta var min skoldag, så skönt att ha nationella över (i alla fall biologin (NO) för det är det som var jobbigast för mig!).
 
Innan nationella hade vi gjort hela 2009s biologiprov, det var faktiskt till stor hjälp!
 
Sån här fråga suger jag på, tur att ingen sådan kom med idag! :) 
 
Visa fler inlägg