Mitt 2013

Hur har ditt 2013 varit? Mitt 2013 har varit både bra och dåligt, en fin blandning tycker jag. 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag var på Kreta en vecka med pappa, jag började gymnasiet - naturvetenskapslinjen och så slutade jag ju grundskolan. 

Tror du att 2014 kommer bli bättre? Jag hoppas att det blir det. 

Blev du kär i år? Nja...

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Det är med att komma ihåg datum är jag inte så bra på, guldfiskminne. Hände mycket skoj men datum kommer jag inte ihåg. Jo, 30 december - igår blev Danzi en championhund för han klarade sitt tredje drevprovstest. 
 
Vad är din största framgång 2013? Slutade nian med tillräckligt bra betyg för att komma in på natur som var mitt förstahandsval på PS, körde alla varv på andra julshowen, gjorde ett prov med alla rätt på gymnasiet i kemi... 
 
Bästa köpet? Jag fick en ny mobil vilket jag är jätteglad över, dock var det inte jag som köpte den... Sen använde jag vinterjackan väldigt mycket... och skinnjackan, fast köpte inte de sakerna själv heller. Hmm... denna var för svår!  
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Julafton kanske, mycket fina paket och mormor var hos oss. Veckan på Kreta gjorde väl mig glad, och träningen i Halmstad för några dagar sen!!  

Vad spenderade du mest pengar på? Inte behövliga saker i alla fall. Spenderar de mest på böcker skulle jag säga, älskar böcker! 

Vem har du umgåts med mest? Familjen? Sen Bläshammarklassen första halvan av skolåret och sen 13NABklassen resten av skolåret. 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Många men "Wake me Up", "Roar", "Animals" och "Wrecking Ball" skulle jag väl ändå säga. 
 
Största musikaliska upptäckten? Upptäckt och upptäckt. Började lyssna mycket på Fall Out Boy efter Victoria's Secret Fashion Show som visades på julafton... '
 
Vad önskar du att du gjort mer? Tränat lite bättre på gymnastikträningarna kanske, sprungit ute oftare, eller gjort lite mer på läxorna, typ pluggat mer till proven osv.  

Vad önskar du att du gjort mindre? Slappat och tjockat mig med sötsaker!!!  

Har du haft ett förhållande under 2013? Nej, tror inte det. 

 Favoritprogram? Tycker om Blue Water High säsong 1 haha annars lite PLL och Gossip Girl... 

Favorit bok? Kan man säga att en bok man läst en gång är ens favoritbok? I så fall så är det Elizabeth men böcker jag läst flertal gånger som jag gillar är The Hunger Games.  

Favorit film? Harry Potter... Nej men jag tycker om The Holiday (som jag dock såg igår för första gången). Just det, CATCHING FIRE är nog min nya favoritfilm! 

Vad gjorde du på din födelsedag? Jadu, tjejerna från klassen var kvar då det blev den 20 oktober. Sen så var det helgdag så sov väl länge, slappade och firade lite med familjen.  

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Finns nog en hel del faktiskt... 

Vem saknade du? Saknade ett par stycken.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Nytt år, ny start, ny chans, ta den!

 
Visa fler inlägg